De tennisvelden aan de Papelaan.
De tennisvelden aan de Papelaan. Foto: André Verheul

Tennistoss nu elke maand

WEESP De Weesper Tennis Club is dusdanig te spreken over de tennistoss, dat er voortaan maandelijks één wordt gehouden, steeds op de laatste zondagmiddag van de maand.

De eerstvolgende datum is aanstaande zondag 29 april van 13.30 en 16.00 uur. De toss is voor leden en niet-leden, van jong tot oud en van beginners tot ervaren tennissers. De tennisinloop biedt mensen de kans te komen tennissen zonder van tevoren af te spreken.

Contact leggen

Zij kunnen tegen elkaar partijtjes spelen van twintig tot dertig minuten, daarna wordt er gewisseld. '"Een gelegenheid die bij uitstek geschikt is om in contact te komen met nieuwe tennispartners", zo stelt de Weesper Tennis Club. Om 16.00 uur worden de partijen afgerond. De deelnemers kunnen dan binnen aan de bar nog even napraten met een drankje.

Seniorentennis

Ook aspirant-leden, oud-leden en de mensen van het seniorentennis op de donderdagmiddag zijn van harte welkom, zo laat de club weten. Kinderen en kleinkinderen kunnen gewoon worden meegenomen, voor hen zijn er minibaantjes en een speeltuintje. Wie deze zondag verhinderd is maar de toss wel een keer wil proberen, kan de volgende datum alvast noteren: zondag 27 mei.