Weesp in slot- fase onderuit

WEESP De zondag 1 van FC Weesp is in de slotfase alsnog onderuitgegaan tegen Elinkwijk. Tot ver in de tweede helft leek het erop dat Weesp een punt mee naar huis kon nemen, maar Elinkwijk gooide roet in het eten door toch nog de 1-0 te maken.

De zaterdag 1 heeft probleemloos gewonnen van hekkensluiter Real Sranang. Het werd 7-0. De eerstvolgende wedstrijden zijn pas weer half mei. Op zondag 13 mei speelt de zondag 1 om 14.00 uur thuis tegen Nieuw Utrecht. Op zaterdag 12 mei speelt de zaterdag 1 uit tegen koploper en a.s. kampioen Laren'99, aanvang 14.30 uur.

Argus blijft in race voor titel

WEESP Het eerste team van Argus speelde zaterdag tegen directe concurrent DKV IJmuiden, een geduchte tegenstander. De wedstrijd pakte goed uit voor Weesp, de club won en doet hierdoor nog steeds mee in de strijd om de titel.

Beide ploegen gingen gelijk op in het begin van de wedstrijd. Na een tussenstand van 4-4 kon DKV iets uitlopen naar 7-9, maar Argus kwam voor rust nog goed terug tot 9-10. Na rust kwam DKV nog wel op een 10-13 voorsprong. Vanaf dat moment werd er beter verdedigd door de Weespers, waardoor DKV moeilijker tot scoren kwam. Argus kon door mooi en goed samenspel terugkomen tot 13-13, waarna in de spannende laatste minuten Michael van Nes Argus op een 14-13 voorsprong bracht. In de laatste minuut werd de bevrijdende 2-puntenvoorsprong behaald door een mooi uitgespeelde kans. Dat DKV nog in de slotseconde scoorde deed er vervolgens niet meer toe: 15-14.