Frozen Flowers van Ems Willems.
Frozen Flowers van Ems Willems.

21ste Weespers aan de Wand tijdens pinksterweekend

WEESP Vanaf aanstaande vrijdag staat Weesp onder de noemer Weespers aan de Wand vier dagen lang volledig in het teken van lokale kunst.

De manifestatie gaat vrijdag om 16.00 uur van start in de Van Houtenkerk. Aan de 21ste editie doen de volgende geballoteerde deelnemers mee: Maïesta Berckmans, Renée Blom, Maaike Brugman, Evelyne Dierikx, Ingrid Dokter, Marrit Griffioen, Eric Hage, Natasja Heeman-Kiljan, Gustaaf, Evert van Hilten, Martine Hogervorst, John Jansen, Dennis Koek, Anneke Kroonenberg, Yvonne Leeman, Maritza Marbus, Eduard Pootjes, Dirk van Someren, Dieuwke Tamsma, Ita Verwey, Ems Willems en Jan de Wringer. Hun zeer uiteenlopende werk is tot en met maandag te zien in de Van Houtenkerk, de bibliotheek, de Synagoge en winkeletalages.

In navolging van het succes van de expositie van de niet-geballoteerde deelnemers in het jubileumjaar 2017 heeft Weespers aan de Wand besloten ook in 2018 hiervoor een aparte expositie in te richten in de concertzaal van Koninklijke Harmonie De Adelaar. Naar deze locatie rijdt een gratis pendelbus. In de concertzaal is werk te zien van Agnes Aalst, Wiandy Balster, Ton Harkink, Jennifer de Jong, Karin Locht, Rene Moolhuizen, Ans Moolhuizen-Vermeulen, Coos de Nijs, Jacquelien de Nijs, Tine Puchberger, Annelies van Reemst, Nico Rijper, Istvan Tan, Betty Tepaske, Henk Versteeg, Elly Weststrate, Pitty Wijma en Pauline van Wolferen.

Openingstijden: vrijdag 18 mei van 16.00 tot 20.00 uur (alleen Van Houtenkerk en Synagoge zijn geopend), zaterdag 19 mei en zondag 20 mei van 12.00 tot 18.00 uur en maandag 21 mei van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is overal gratis.

www.weespersaandewand.nl