Kanaaldijk dag dicht bij Nigtevecht

WEESP De Kanaaldijk Oost is op dinsdag 5 juni (tot de volgende ochtend 6.00 uur) afgesloten ter hoogte van de nieuwe fietsbrug bij Nigtevecht. Overdag wordt er geasfalteerd en 's nachts wordt de wegmarkering aangebracht.

Verkeer van en naar Weesp moet flink omrijden: via Nederhorst den Berg of via de A9. Buurtbus 522 splitst op 5 juni in twee routes: tussen Weesp en Nigtevecht en tussen Vreeland, Loenen aan de Vecht en Kerklaan. Fietsers worden omgeleid via de Vreelandseweg.
De fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal kan in juli in gebruik worden genomen. Er wordt nog gewerkt aan het staalwerk en het plaatsen en afwerken van de leuningen.


Volgend stukje Weespersluis te koop

WEESP Een klein beetje afkoeling voor de oververhitte Weesper woningmarkt is aanstaande: circa 160 woningen in Weespersluis zijn in de verkoop gegaan.

Het gaat om herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande landhuizen in de deelwijk Lanenrijk. Er zijn drie ontwikkelaars die de woningen, apart van elkaar, aanbieden. Weespersluis wordt gebouwd in de Bloemendalerpolder. In de komende jaren wordt er in fases doorgebouwd tot 2750 woningen. Dit is het tweede plukje woningen dat in de verkoop gaat. Voor deel 1 was enorm veel belangstelling.