Dries Roelvink (hier op het S&B) komt weer naar Weesp, dit keer voor Funky Farm.
Dries Roelvink (hier op het S&B) komt weer naar Weesp, dit keer voor Funky Farm. Foto: Marieke van Veen

Tickets Funky Farm Festival gaan hard

WEESP Nog iets meer dan twee weken en dan wordt de tweede editie van het Funky Farm Festival gehouden op Boerderij Krokus in Weesp. Flink wat Weespers hebben hiervoor al een kaartje gescoord, zo laat Karel Voigt van de organisatie weten.

door Marieke van Veen

Het festival wordt dit jaar voorafgegaan door een Bedrijvennetwerkdag en aansluitend een preparty. Tientallen medewerkers van bedrijven uit Weesp, Nederhorst den Berg en omgeving worden vrijdag 22 juni met een boerenwagen opgehaald van het werk. In het weiland van Boerderij Krokus gaan zij middels allerlei spelletjes proberen het snelste, sterkste en slimste bedrijf te worden. Na afloop luidt een bandje de vrijdagmiddagborrel in, die weer doorvloeit in een 80's & 90's preparty voor iedereen.

Trafassi

Zaterdag 23 juni om 12.00 uur gaan de hekken van het weiland open voor het echte festival. De bezoekers wacht een uiteenlopende line-up. Van meelallen met Dries Roelvink en meespringen met de Weesper wereldhit The Soca Boys tot de heupen losgooien met Trafassi en met je billen schudden met Def Rhymz. Tussendoor draaien verschillende Amsterdamse dj's zoals Alamaison, Walter Looks en vanuit Weesp zelf DJ Ramos. Verder zijn er spelletjes, een silent disco, een rodeostier, een cocktailbar, vele tonnen gerstenat, lounges, eettentjes en meer.

Bedrijven die nog willen aanhaken bij de Bedrijvendag op vrijdag 22 juni kunnen informeren naar de mogelijkheden via info@funkyfarmfestival.nl. Kaartjes voor de preparty op vrijdag (€ 8,50) en voor het Funky Farm Festival op zaterdag 23 juni (€ 23,50) kunnen worden besteld via www.funkyfarmfestival.nl. Een weekender is verkrijgbaar voor € 26,-. De Vroege Haantjes-tickets zijn uitverkocht. Tussen het station en Boerderij Krokus rijdt een pendelbus. Het festival duurt beide avonden tot 23.00 uur. Boerderij Krokus is gevestigd aan het Honswijkerpad.

Verder: spelletjes, een rodeostier en vele tonnen gerstennat

www.funkyfarmfestival.nl