Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan.

Supervisor
kantine FC Weesp

Voor het komende seizoen zoekt de voetbalclub iemand die de kantine op orde wil houden en de kantinevrijwilligers wil aansturen en begeleiden. Een functie voor mensen die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Organisatie: FC Weesp.

Flexibel vrijwilligerswerk
bij FC Weesp

Ook kijkt de voetbalclub uit naar vrijwilligers die zo nu en dan eens willen helpen bij bijvoorbeeld een evenement, het maken van een rooster of andere klusjes. Organisatie: FC Weesp.

Gastvrouwen en gastheren
Digi&Taalhuis Weesp

Het Digi&Taalhuis Weesp houdt elke dinsdag inloopspreekuur in de bibliotheek Weesp van 11.00 – 12.00 (niet in schoolvakanties). Het spreekuur is voor mensen met vragen over het leren van de Nederlandse taal. Als gastvrouw of -heer inventariseer je de vraag of behoefte en helpt de aanvrager op weg. Organisatie: Digi&Taalhuis Weesp.

Algemeen coördinator Voedselbank

De taken bestaan onder meer uit: coördinatie tussen logistiek, cliëntenzaken, werving en uitgiftes. Hieronder valt ook het delegeren van taken en verantwoordelijkheden. Aansturen van de organisatie, o.a. het houden van functioneringsgesprekken met coördinatoren en hoofden van afdelingen. Voorzitten en inspireren coördinatorenoverleg. Werkzaamheden continu analyseren en verbeteren. Tijdig het bestuur informeren over relevante zaken. Deze functie kan als duobaan worden ingevuld. Organisatie: De Voedselbank.

Chauffeur op de bus van Verpleeghuis Hogewey

Met de eigen bus van verpleeghuis Hogewey (maximaal 9 personen) leuke uitstapjes voor bewoners met dementie uitvoeren. De Hogewey verzorgt twee tot drie keer per week uitjes voor de bewoners met de eigen rolstoelbus naar diverse locaties, maar ook voor tandartsbezoeken wordt de bus gebruikt. Organisatie: Vivium zorggroep, Hogewey.

De Vrijwilligerscentrale houdt elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur inloopspreekuur in Gebouw Papelaan 99, Weesp. Afspraak maken? Bel met (035) 6231100 of mail naar vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer informatie op
versavrijwilligerscentrale.nl.

Supervisor kantine FC WEESP

Voor het aankomend nieuwe seizoen zoeken wij iemand die het op orde houden van de kantine en het aansturen van de vrijwilligers die daar werken wil begeleiden. Houdt u van regelen en vindt u het ook belangrijk dat alles in de kantine op rolletjes loopt dan zijn wij op zoek naar u !

Flexibel aan de slag bij FC WEESP

Verder zijn wij op zoek naar een flexibele vrijwilliger die goed kan samenwerken met de vrijwilliger coördinator van FC Weesp. Bijvoorbeeld hulp bij het maken van een rooster, assisteren bij evenementen of ander werk dat gedaan moet worden waarbij je zelf je

tijd - 2 uurtjes per week - kunt bepalen, dus alle hulp is welkom. Organisatie: FC Weesp

Gastvrouw/heer inloopspreekuur Digi&Taalhuis Weesp

Elke dinsdag hebben wij een inloopspreekuur in bibliotheek Weesp van 11:00 – 12:00 (niet in schoolvakanties). Het spreekuur wordt bezocht door inwoners van het Gooi met vragen over het leren van de Nederlandse taal. Als vrijwilliger luister je naar de vraag/behoefte en geeft (m.b.v. onze taalconsulent), advies over welk taalaanbod in de regio geschikt is.

Organisatie: DigiTaalhuis Gooi

Algemeen Coördinator(en) (m/v) VOEDSELBANK

De functie kan als duo baan worden ingevuld

Taken bestaan uit: Coördinatie tussen logistiek, cliënten zaken, werving en uitgiftes. Hieronder begrepen het delegeren van taken en verantwoordelijkheden. Aansturen van de organisatie, o.a. het houden van functioneringsgesprekken met coördinatoren en hoofden van afdelingen Voorzitten en inspireren coördinatoren overleg. Werkzaamheden continu analyseren en verbeteren. Tijdig het bestuur informeren over relevante zaken Organisatie: Voedselbank Gooi en Omstreken

Chauffeur op de bus van verpleeghuis Hogewey

Met onze eigen bus (max. 9 personen) leuke uitstapjes voor bewoners met dementie uitvoeren. De Hogewey verzorgt 2 tot 3 keer per week uitjes voor onze bewoners met onze eigen rolstoelbus naar diverse lokaties , maar ook voor tandartsbezoeken wordt de bus gebruikt. Organisatie: Vivium zorggroep, Hogewey

Inloop spreekuur elke dinsdag van 13:30-14:30 uur op Papelaan 99, 1382RK Weesp. U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken, tel. 035-6231100 of mailen vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer info op website www.versavrijwilligerscentrale.nl