Marloes Kratz en Annette Feije.
Marloes Kratz en Annette Feije.

Speciale sportlessen voor (zes weken) na de bevalling

Weesp Een kind op de wereld zetten is topsport. Maar na een zwangerschap en bevalling zitten veel kersverse mama's toch wat minder lekker in hun vel. Marloes Kratz van For Better Shape en Annette Feije en B-Prepared slaan de handen ineen en geven sinds deze maand speciale Back in Shape-cursussen voor (net) bevallen vrouwen.

Meedoen kan vanaf zes weken na de bevalling. Na een keizersnede is het verstandig om minimaal acht weken te wachten. Tijdens de sportlessen werken de deelnemers onder deskundige leiding aan hun herstel. De cursus bestaat uit zes lessen van elk een uur en wordt gegeven op de dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het doel is weer vertrouwd worden met je lijf, terug in vorm komen en de conditie weer opbouwen.

De lessen vinden plaats bij For Better Shape aan de Papelaan 126B. De gym is tijdens de Back in Shape gesloten, waardoor het voor de deelneemsters mogelijk is om hun baby mee te nemen. Baby's die al kunnen kruipen of lopen kunnen echter beter niet worden meegenomen, dat is niet veilig in een sportschool.

www.b-prepared.nl