Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan.

Vrijwilliger
administratiespreekuur

Voor het administratiespreekuur op woensdagochtend wordt uitgekeken naar enthousiaste vrijwilligers die tijdens een wekelijks spreekuur actief willen zijn om mensen te ondersteunen en te informeren op administratief gebied. Het werk houdt onder meer in: het ordenen van de post of administratie, budgetteren, het doornemen of schrijven van een brief, het uitzoeken van gegevens en bellen met instanties. Organisatie: Versa Welzijn.

Overblijfkracht Van der
Muelen-Vastwijkschool

Wie wil komen helpen bij de overblijf tussen de middag zodat kinderen in de pauze veilig en onder toezicht kunnen eten en spelen? Kun je goed met kinderen omgaan, dan is dit echt een leuke functie. Je kunt op een vaste dag komen of je aanmelden voor de invalpool. Het kost je ruim een uurtje per keer (schoolvakanties vrij). Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Organisatie: Van

der Muelen-Vastwijkschool.

Digitale duizendpoot
Historische Kring

De Historische Kring Weesp is op zoek naar een digitale duizendpoot die powerpointpresentaties kan maken voor de ledenavonden (5x per jaar), gedigitaliseerd filmmateriaal kan monteren en bewerken. En die op internet filmpjes kan downloaden en bewerken. Organisatie: Historische Kring.

Stadsgids
Historische Kring

Houdt u van historie en mensen. De Historische Kring is op zoek naar versterking van het stadsgidsenteam. Als stadsgids maak je geregeld wandelingen met groepen mensen die geïnteresseerd zijn in de historie van Weesp. Kandidaten worden hiervoor ingewerkt. Organisatie: Historische Kring.

Inloopspreekuur elke dinsdag van 13.30-14.30 uur op Papelaan 99, 1382 RK Weesp. U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken, tel. 06-15875692 of mailen vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer informatie op
versavrijwilligerscentrale.nl.