Bibliotheek Weesp.
Bibliotheek Weesp.

Wie gaat met Simon (9) naar de bieb?

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan.

Een maatje voor Gijs
Gijs (52) zoekt een maatje voor een praatje. Gijs is op zoek naar gezelligheid. Zelf komt hij weinig buiten, hij brengt veel tijd door achter pc en tv. Muziek en draaiorgels vindt hij geweldig. Hij zoekt een maatje voor een praatje en/of samen een film kijken en daar dan over napraten. Ook staat Gijs open voor een wandelingetje in de buurt en zou hij weleens een museum willen bezoeken. Gijs rookt en zal dit ook tijdens de activiteit willen doen. Organisatie: Handjehelpen-Weesp.
Met Simon (9) naar de bieb
Simon is 9 jaar, houdt van voetballen, lego, lezen en grapjes maken. Zijn gezin is een paar jaar in Nederland. De taal spreekt hij al goed, maar leren gaat wat moeilijk. Wie wil op woensdagmiddag spelenderwijs aandacht aan hem geven en met hem naar de bieb gaan? Organisatie: Handjehelpen.

Chauffeur op de bus van verpleeghuis Hogewey
Met de eigen bus (max. 9 personen) van verpleeghuis Hogewey leuke uitstapjes voor bewoners met dementie uitvoeren. Hogewey verzorgt twee tot drie keer per week uitjes naar diverse locaties, maar ook voor tandartsbezoeken wordt de bus gebruikt. Organisatie: Vivium zorggroep.

Gastvrouw/heer woning verpleeghuis Hogewey
Vrijwilligers gezocht die ondersteuning willen bieden in een van de woningen in verpleeghuis Hogewey. Denk hierbij aan helpen bij het ontbijt, de lunch of het diner, de krant voorlezen, spelletjes doen, wandelen, boodschappen doen en cliƫnten brengen en halen van leefplezieractiviteiten. Organisatie: Vivium zorggroep.

De vrijwilligerscentrale van Versa houdt iedere dinsdag inloopspreekuur van 13.30 tot 14.30 uur in gebouw Papelaan 99.