Forteiland Pampus in het IJmeer.
Forteiland Pampus in het IJmeer.

Vacatures vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan.

Rondbrengen voedselpakket
Voor twee cliƫnten die lichamelijk niet in staat zijn om zelf hun voedselpakket op te halen bij de voedselbank zoekt Versa een betrokken vrijwilliger. De pakketten moeten donderdag tussen 13.30 en 14.30 uur met de auto worden opgehaald bij de Grote Kerk en dan bij de cliƫnten thuis worden afgeleverd. Hier staat een kleine onkostenvergoeding tegenover.

Praktische klusjes
Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om anderen te helpen met klusjes in of om het huis. Iemand thuis opzoeken, een boodschap doen of meegaan naar de dokter vallen hier ook onder.

Administratief medewerker
Vrouwen van Weesp

De Stichting Vrouwen van Weesp is opgericht door en voor vrouwen. De stichting wil de zelfredzaamheid en de zelfbewustheid van vrouwen stimuleren, bevorderen en ontwikkelen. Dat gebeurt onder meer middels themabijeenkomsten, taallessen en een inloopspreekuur. Momenteel is de stichting op zoek naar iemand die de administratie wil bijhouden.

Kinderbegeleiders
Forteiland Pampus

Kom werken op het mooiste eiland in het IJmeer. Forteiland Pampus zoekt educatievrijwilligers die ervoor zorgen dat kinderen een onvergetelijke dag op Pampus hebben. Het gaat om het begeleiden van schoolgroepen bij lesprogramma's op weekdagen of bij een speciaal evenement of kinderfeestje in het weekend.

De vrijwilligerscentrale van Versa houdt iedere dinsdag inloopspreekuur van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99.