Zomerconcert: 'Grüße aus...'

WEESP Koninklijke Harmonie De Adelaar uit Weesp opent de vakantieperiode aanstaande zondag 15 juli met het thema-concert: 'Grüße aus...'.

Kom naar 'Campingplatz De Adelaar' voor het echte vakantiegevoel. Het orkest staat onder leiding van Weesper dirigent Dim van den Berge en de opening van het concert wordt verzorgd door het Leerlingenorkest. Locatie: het onderkomen van De Adelaar aan de Papelaan. De toegang is vrij, de zaal gaat om 14.00 uur open.

Voor aanvang van het concert is er een instrumentenmarkt voor mensen die muziekles overwegen of het weer willen oppakken. Dit is van 13.00 tot 14.00 uur op dezelfde locatie.


Zomermarkten bij Vivium

WEESP Vivium De Hogeweyk houdt woensdag 18 juli een zomermarkt ter gelegenheid van de 'Zomer in huis'-weken in De Hogeweyk.

Van 11.00 tot 15.30 uur staan er verschillende kraampjes in de Passage en met mooi weer ook buiten op het plein. Te koop zijn sieraden, brocante, shawls, schoenen, kaarten, schilderijen en meer. Voor de lekkere trek zijn er een cocktailbar, ijskar, haringkraam en poffertjeskraam. Ook is er een rad van fortuin met leuke prijzen.

Ook in Oversingel

De week erop is er een zomermarkt in Zorgcentrum Oversingel, met tal van kraampjes waar de bewoners en bezoekers allerlei leuke spullen kunnen kopen. Ook is er een loterij. Vanaf 12.00 uur is er een hamburgerbuffet en staan er diverse eetkraampjes met lekkernijen.