Afbeelding
Foto: Pexels

Nu al volop spanning

WEESP De Tour de France is net wat meer dan een week onderweg en de spanning aan kop van de WeesperNieuws Pool de France is om te snijden.

Weesper Jasper Versteeg heeft dan wel al een paar dagen het 'geel om de schouders', maar de voorsprong op de concurrenten is slechts een paar punten. De meeste Pool-deelnemers die nu een top 10-plek hebben doen het vooral met een ploeg vol sprinters. En nu het Tour-peloton de eerste bergetappes voor de kiezen krijgt kan er straks van alles gaan veranderen. Wie staat er na de eerste bergetappes straks bovenaan?

Aan de WeesperNieuws Pool de France doen zoals elk jaar weer vele deelnemers mee. De teller staat dit jaar op 472 mensen. Traditiegetrouw hebben ze zelf een wielerploeg met vijftien renners samengesteld. Als die renners goed scoren in het dagklassement, verzamelen ze punten. De winnaar gaat er vandoor met een luxe barbecue, aangeboden door Karwei. De nummer twee verdient een lekker diner bij La Base Pizza of Passata. Een plek in de top 10 aan het eind van de Tour de France of een dagzege is al goed voor een leuke prijs.

Alle rangen en standen staan op pool.weespernieuws.nl.