Afbeelding
Foto: Pixabay

Parijs, we komen eraan!

De rustdag heeft de renners goed gedaan. Gisteren is de derde en laatste week van de Tour de France hervat. Eindbestemming: de Avenue des Champs-Élysées te Parijs. Maar niet voordat nog enkele stevige puisten in de Pyreneeën zijn bedwongen. En zaterdag is er ook nog een heuvelachtige bergrit (hup Tom Dumoulin!)

Dat betekent dat er nog volop punten zijn te verdienen voor de deelnemers van ons spel Weesper Pool de France. Berggeiten, sprintkanonnen en tijdrijders komen nog aan hun trekken in de laatste week. Er kan is het spel dus nog van alles gebeuren. De prijzen worden pas verdeeld op de meet in Parijs.

Met dank aan Bauke Mollema sleepte Rickert van de Voort zondag de dagwinst in de wacht. Daphne Spin deed vlak voor de rustdag eveneens goede zaken en kon aanhaken bij de kopgroep. Samen met Jasper Versteeg, Stefan Wolffenbuttel, Jorg Dame en Aisha Krancher, Anouk Dame, Ron Krancher, Thea van der Zande en Gerard Stevens vormt zij de 'tete de la course'. De etappe van vandaag kan het klassement echter weer zo maar overhoop gooien. Volg het spel op WeesperNieuws.nl.