Afbeelding
Foto: Pixabay

Vrijwilligerscentrale sinds deze week weer geopend

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale heeft gisteren de wekelijkse inloopspreekuren op dinsdagmiddag hervat. Er zijn diverse leuke nieuwe vacatures beschikbaar.

Begeleiders voor de Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is op zoek naar begeleiders voor de timmergroep op maandagavond en de kookgroep voor beginners op dinsdagavond. Het activiteitenseizoen loopt van september tot begin mei. Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. Deze begeleiders moeten het leuk vinden om kennis over te dragen, anderen te inspireren en te zorgen voor een gezellige sfeer. Na afloop van de activiteit kunnen de begeleiders met hun groep nog een drankje te nuttigen in de bar in Fort Ossenmarkt. Organisatie: Kreatieve Groep Weesp.

Kinderen ondersteunen bij het (leren) lezen

Versa Kinderwerk in Muiden kijkt uit naar een vrijwilliger die kinderen wil ondersteunen bij het leren lezen. Er wordt spelenderwijs gewerkt aan begrijpend lezen, het vergroten van de woordenschat en het aanmoedigen van leesplezier. Organisatie: Versa Welzijn Kinderwerk Muiden/Muiderberg.

Gastvrouw of gastheer Buurtkamer Kazerne

De Buurtkamer in de Kazerne van Muiden heeft behoefte aan een gezellige gastvrouw of gastheer voor de koffie-ochtenden die wekelijks op donderdag van 10.30 tot 12.00 uur in de kazerne worden gehouden. Wie vindt het gezellig om een praatje te maken en wil ervoor zorgen dat de bezoekers zich thuis voelen? Organisatie: Versa Welzijn Muiden-Muiderberg.

Belangstellenden zijn welkom op het inloopspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of neem contact op met 035-6231100 /
vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer informatie op versavrijwilligerscentrale.nl.