Afbeelding
Foto:

Marlinde van Hedel


Bestuurslid S&B-feest. Woont sinds 2 jaar met Paul en katten in de Middenstraat. Is 31 jaar.

Hoe ziet jouw leven eruit?
"Ik leef graag zonder doel en volg mijn gevoel. Met mijn vrienden, ouders en broer heb ik een hechte band. Als we thuis zijn staat onze deur open, rennen buurtkindjes in en uit en wisselen we eten uit tussen de buren. Met mijn bedrijf CreaVisie zorg ik voor teamontwikkeling binnen organisaties. In september start ik met YogaToday-leraar Ehud: 'Dagretreats: Yoga & Opstellingen'."

Ben je klaar voor het S&B-feest?
"Ik heb er veel zin in om met ons leuke team die drie dagen in te gaan. We hebben goede input gehad van het vorige bestuur waar we heel dankbaar voor zijn. Ook de vrijwilligers zijn heel betrokken, het voelt echt dat we het samen doen."

Wat weten mensen niet van je?
"Ik kende Max van Dorth goed (GroenLinks Weesp). Hij is vernoemd naar mijn opa Max. Zijn vader en mijn opa werden vrienden in WO2. De saamhorigheid die ik binnen S&B voed, is in gedachte van hen."

Jouw beste eigenschap?
"Verbindingen leggen met en tussen mensen."

En je slechtste?
"Graag willen zorgen dat het met iedereen goed gaat."

Wie inspireert jou?
"Mooji. Zijn kijk op het leven inspireert mij elke dag."

Je favoriete plek in Weesp?
"Langs de Vecht, zowel in de zon als in het maanlicht."

Als jij de burgemeester was?
"Zou ik aandacht hebben voor de positieve sfeer die ik ervaar. De vriendelijkheid van de mensen, oog voor elkaar hebben, dat vind ik heel bijzonder."

Welk lokaal nieuws houdt je bezig?
"De gestegen huurprijzen, omdat we vanaf eind oktober een nieuw, fijn huis zoeken (ons huis in de Middenstraat wordt verkocht). We willen heel graag in Weesp blijven."