Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa vrijwilligerscentrale heeft weer nieuwe vacatures. Hieronder een selectie.

Chauffeur op de bus van De Hogeweyk

Vivium Zorggroep is dringend op zoek naar chauffeurs die op vrijwillige basis dementerende bewoners van de Hogeweyk wil vervoeren naar tandarts-, ziekenhuisbezoek en uitstapjes. Vivium heeft een eigen bus voor maximaal negen personen. Het inroosteren gaat in goed overleg. Organisatie: Vivium zorggroep, Hogewey.

Begeleider scootmobieltocht

Voor de maandelijkse scootmobieltocht op initiatief van de buurtsportcoach wordt uitgekeken naar begeleiders. Het aantal deelnemers groeit en daarom is het van belang dat er meer begeleiding komt om alles goed te laten verlopen. De scootmobieltocht vindt elke eerste woensdagochtend van de maand plaats. De begeleiding zorgt voor ontvangst van de deelnemers, fietst mee tijdens de tocht en helpt na afloop bij de afsluitende lunch.

Inkoper boeken Muiderslot

Stichting Rijksmuseum Muiderslot zoekt voor de Museumwinkel een vrijwilliger die de inkoopcommissie komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het bestellen, beheren, bevoorraden en uitstallen van het boekenassortiment voor zowel volwassenen als kinderen. De werkzaamheden nemen een tot twee dagdelen per week in beslag, maar kunnen deels thuis worden gedaan.

Op pad met de duofiets

Sherpa Weesp hoopt mensen te vinden die in de zomermaanden met cliƫnten een uurtje willen gaan fietsen op de duofiets. Het gaat om mensen met een verstandelijke beperking die het heerlijk vinden om te fietsen door Weesp. Dit kan in het weekend, 's avonds of op een doordeweekse dag. De vrijwilligers bepalen zelf hoe vaak en wanneer, eens per maand is ook prima.

Interesse in een van deze functies? Loop op dinsdag dan eens binnen tijdens het inloopspreekuur van de vrijwilligerscentrale, van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Bellen of mailen kan ook: 035-6231100 / vcweesp@versawelzijn.nl.

versavrijwilligerscentrale.nl