Vrijwilligers gezocht

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale heeft de volgende vacatures.

Gastvrouwen en -heren voor De Hogeweijk
Wie vindt het leuk om even een praatje te maken en aandacht te hebben voor de bewoners? Het gaat om de spitsuren, waarin de medewerkers in de keuken bezig zijn met het bereiden van de maaltijd. Uiteraard kan de vrijwilliger een hapje mee-eten.
Telefonist(e) Uitleenservice van de De Hogeweijk
De servicelijn van de Uitleenservice van de Hogeweijk is elke werkdag geopend voor aanvragen voor bijvoorbeeld een rolstoel of een trapje. Wie wil de telefonische aanvragen afhandelen? Deze vrijwilliger krijgt tussen de middag een heerlijke lunch.

Huisbezoek aan ouderen
Het Buurtwerk in Weesp zoekt vrijwilligers die huisbezoeken willen afleggen aan ouderen in Weesp. Deze vrijwilliger geeft informatie en advies over het zelfstandig wonen en de leefomgeving. De vrijwilliger kan doorverwijzen naar de ouderenadviseur van Versa.

Computervrijwilliger
Voor een Weespse met een verstandelijke beperking kijkt Sherpa uit naar een computervrijwilliger die met een cliënt een uurtje wil zitten om met haar mailtjes door te nemen, (Lingo)spelletjes te spelen en YouTube-filmpjes te kijken. Het gaat om een uur per twee weken op een doordeweekse avond.

Meer informatie? Kom langs op het inloopspreekuur op dinsdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur op de Papelaan 99 in Weesp. Op dinsdag 25 september a.s. is het spreekuur extra open van 17.00 tot 20.00 uur. Of neem contact op met vcweesp@versawelzijn.nl / 06- 15875692.