Mosselfeest in de Slijkstraat

WEESP De ondernemers van het achterste deel van de Slijkstraat (richting Vecht) houden zaterdag 15 september een mosselfeest.

In de straat staan lange tafels waar bezoekers 's middags kunnen aanschuiven voor een kilootje mosselen. Dit kost, inclusief brood en sausjes, € 9,95 per persoon. Het is de derde keer dat de ondernemers dit evenement organiseren.


Jazzmiddag in Plofhuis7

WEESP Jazzliefhebbers komen zondag 16 september aan hun trekken in Plofhuis 7 op Fort Uitermeer. Daar treedt die middag het Michiel Buursen Trio op.

De formatie bestaat naast pianist Michiel Buursen uit Taco Nieuwenhuizen op bas en Wim Kegel op drums. Gastsolist: saxofonist Thijs van Otterloo. Aanvang 15.30 uur. Kaarten € 10,-: kaartverkoop@plofhuis7.nl of bij de entree.


Vivium wil kerstmarkt opfrissen

WEESP Vivium De Hogeweyk zoekt nieuwe kraamhouders voor de jaarlijkse kerstmarkt.

Vivium houdt elk jaar een kerstmarkt, Om het evenement aantrekkelijk te houden, wil Vivium het aanbod opfrissen. Mensen die (kerst)cadeautjes, sieraden, kerststukjes, lekkernijen en dergelijke willen verkopen, kunnen een kraam huren voor € 7,50. Bij aanmelding voor 1 november is de tweede tafel de helft van de prijs. Reserveren: uitbureauhogewey@vivium.nl / 0294 - 210500. De kerstmarkt is op 12 december.


Zinginns in de synagoge

WEESP Zangeres, pianist en dirigent Hanneke Huibers komt met een serie 'Zinginns' in de synagoge.

Zaterdag 22 september om 14.00 uur is de eerste. De deelnemers worden door begeleid door Huibers, maar er wordt ook a cappella gezongen. Het gaat om wereldmuziek, klassiekers en heerlijke inzingers. Aanmelden: hhuibers@telfort.nl. Tarief: € 15,- per Zinginn, € 50,- voor de serie van vier.