De eerste trip gaat naar De Beeldentuin in Garderen.
De eerste trip gaat naar De Beeldentuin in Garderen.

Reserveer snel een plek, de PlusBus gaat bijna vertrekken

WEESP De eerste maanden moet de bus van Bussum worden geleend, maar wat maakt dat uit? De PlusBus van Weesp gaat starten. Het programmaboekje is rond en de plaatsen kunnen sinds vorige week worden gereserveerd.

Donderdag 4 oktober is de eerste trip. Die voert naar De Beeldentuin in Garderen, waar onder het thema 'Hollandse Meesters' ook zandsculpturen te zien zijn. De prijs is 35 euro, inclusief entree.

Donderdag 11 oktober staat er een reisje naar Amersfoort op het programma. Daar aangekomen wordt er een stadstour genaakt met het treintje De Keijlijn. Kosten 23 euro, inclusief treintour. De week erop, donderdag 18 oktober, staat er een uitje naar een paardenranch in Nieuwveen gepland. Voor 34 euro krijgen de deelnemers koffie, een rondleiding, een lunch en een glas paardenmelk. Donderdag 25 oktober kunnen Weespers met de PlusBus mee naar Scheveningen om daar even lekker uit te waaien op de pier. Het deelnamegeld van 25 euro is inclusief een pannenkoek. Er kunnen steeds zeven deelnemers mee, vergezeld door een gastvrouw en een chauffeur. De meeste uitjes zijn geschikt voor rollatorgebruikers, maar niet allemaal.

Vanaf 15 oktober kunnen de uitstapjes voor november worden geboekt. Een tipje van de sluier: een herfsttour, een bezoek aan de Simonehoeve in Katwoude en een dagje Harderwijk. Wie alle activiteiten tot en met eind december wil weten, kan een programmaboekje aanvragen. Dat wordt dan met de post thuisgestuurd. Daar staat ook informatie over de tijden, de opstapplaatsen en de manier van betalen.

PlusBus Weesp is bereikbaar op maandag en vrijdag van 10.00 - 12.00 uur op telefoonnummer 0294-410639. Of mail naar plusbusweesp@versawelzijn.nl.