Goede start voor FC Weesp

WEESP Een goede start voor FC Weesp afgelopen weekend. De Weesper tweedeklasser won haar eerste voetbalduel van het jaar met 0-1 van Kampong.

Dat FC Weesp won mocht knap genoemd worden. FC Weesp vocht afgelopen jaar tot het laatst voor klassebehoud, terwijl Kampong meedeed om de eerste plaats. De Weespers waren na afloop dan ook dik tevreden. FC Weesp won door een doelpunt van Thijs Visser. Verder was vooral keeper Arno Copier zijn gewicht in goud waard: de sluitpost bleek niet te passeren.

Vrouwen te sterk

Ook de voetbalsters van FC Weesp kenden een uitstekende start. De Weesper vrouwen wonnen afgelopen weekend met 2-0 van Rivierwijkers.


Eerste brieven- bussen weg

WEESP Op meerdere plekken worden deze week brievenbussen van PostNL weggehaald vanwege het aanpassen van het netwerk van brievenbussen.

Dat er brievenbussen verdwijnen of worden verplaatst heeft te maken met het feit dat er minder post wordt verstuurd. Weesp heeft momenteel negentien brievenbussen. Daarvan worden er acht weggehaald. Sommige brievenbussen worden helemaal weggehaald, andere worden verplaatst naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

Waar de brievenbussen in Weesp straks staan, is te vinden op PostNL.nl.


Buurtfeest bij de buren

WEESP De eerste Burendag van de 6 Weesper Straatjes dreigde zaterdag in het water te vallen. Alles was klaar, maar het bleef plenzen. Gelukkig onderkent FC Weesp het gezegde 'beter een goede buur dan een verre vriend'.

Het nieuwe wijkje had een hoop werk gemaakt van de eerste burendag. Hapjes, een springkussen, biertafels, spelletjes... alles stond te verregenen. Een van de bewoners trok de stoute schoenen aan en belde aan bij FC Weesp. Die stelde zonder aarzelen de warme, droge kantine van de club beschikbaar.