Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan:

Flexibel aan de slag bij voetbalclub FC Weesp

Voetbalvereniging FC Weesp zoekt Weespers die op afroep hand-en-spandiensten voor de club willen verrichten. Dit kan zijn het maken van een rooster, assisteren bij evenementen of ander werk dat gedaan moet worden. Dit vrijwilligerswerk is flexibel in te delen. Alle hulp is welkom.

Begeleiders voor Stichting Vier Het Leven

Samen genieten van een heerlijk avondje/middag uit naar een theatervoorstelling, film of concert. Vier Het Leven begeleidt ouderen uit Weesp en Muiden bij hun deelname aan theater- en of concertbezoek. De begeleider zorgt ervoor dat het uitstapje goed verloopt en zorgt voor een goede sfeer en gezelligheid.

Technische vrijwilliger Music & Memory

Het ondersteunen van een Music & Memoryproject om persoonlijke muziek via iPods aan te bieden aan de dementerende bewoners van De Hogeweyk. Vivium gaat op verschillende locaties meer doen met muziek in de zorg. Om dit mogelijk te maken is er een vrijwilliger nodig voor onder meer het beheren van de digitale muziekbibliotheek.

Gastvrouw koffieochtend De Kazerne

Versa Muiden is op zoek naar een fijne gastvrouw of gastheer voor de koffieochtend in de Kazerne in Muiden. Het gaat om donderdag van 10.30 tot 12.00 uur.

Kom eens langs tijdens het inloopspreekuur van de vrijwilligerscentrale op dinsdag om 13.30 uur in Gebouw Papelaan 99.