Herfstdojo in de bibliotheek

WEESP Kinderen tussen de 7 en 17 jaar kunnen zaterdag 13 oktober leren programmeren in Bibliotheek Weesp.

De vrijwilligers van Coderdojo zijn er van 14.00 tot 16.00 uur. De deelnemers gaan aan de slag met Scratch en Python en maken een ontwerp voor de 3D-printer. De entree is vrij, je moet wel van tevoren een ticket boeken via www.bibliotheekgooienmeer.nl.


Deelkast wordt maandje later

WEESP De Deelkast van Kelly van der Laan wordt niet in oktober gehouden, maar op zaterdag 17 november. Dat laat de Weespse weten. Ze heeft het door omstandigheden moeten verplaatsen.

Van der Laan ontvouwde recent in het WeesperNieuws haar plannen. Ze zamelt kleding en schoenen in, zodat mensen/gezinnen die weinig te besteden hebben gratis een outfit kunnen komen uitzoeken. Wie ook iets heeft voor De Deelkast (alle maten, alle leeftijden) kan mailen naar dedeelkast@gmail.com. De Weespse zorgt er dan samen met familie en vrienden voor dat de kleding op tafels en rekken uitgestald staat in de Wintertuin.


Vogelvoertips

WEESP Erik Bruining van Vogelhospitaal Naarden komt in de bibliotheek vertellen over tuinvogels in de winter.

Wat is goed voedsel en wat niet? Moeten we wel of geen water voor ze neerzetten? Deze en andere vragen worden donderdag 18 oktober beantwoord in het Leescafé van de bieb. Aanvang: 10.00 uur. Entree vrij.