Zo ziet WeesperNieuws Extra eruit. Links een stukje homepage, rechts een voorbeeld van een artikel.
Zo ziet WeesperNieuws Extra eruit. Links een stukje homepage, rechts een voorbeeld van een artikel.

En nog zeven andere vragen over WeesperNieuws Extra

WEESP Het WeesperNieuws begint nog deze maand met WeesperNieuws Extra. Een onlinekanaal voor abonnees. Zeven belangrijke vragen (plus de antwoorden).

Blijft de krant gratis?

Ja, onze redactie maakt elke week een mooie krant die we helemaal gratis bij je thuis bezorgen. Daarin onze selectie van het nieuws uit Weesp, verslag van evenementen, de agenda, de columns, het weer, sport en het GemeenteNieuws.

Waarom zou ik abonnee worden?

Op WeesperNieuws Extra kun je veel meer artikelen lezen. De grotere nieuwsartikelen, achtergronden en interviews zul je niet meer in de gratis krant aantreffen. Of alleen op hoofdlijnen. Heb je aan de hoofdlijnen eens per week genoeg, dan kun je met de gratis krant prima uit de voeten. Wil je vaker en dieper in het lokale nieuws duiken, dan is een abonnement (€ 5,50 per maand) de moeite waard.

Hoe zit het met de website van het WeesperNieuws?

Op WeesperNieuws Extra kun je veel meer artikelen lezen

Die houden we up-to-date met actuele gebeurtenissen en andere korte berichten. Die kun je gratis blijven lezen en delen. Daartussen kun je ook klikken op onze Extra-artikelen. Je kunt zien waar het over gaat, maar om verder te lezen vragen we je om abonnee te worden.

Kan ik als abonnee de Extra-artikelen mooi op een rijtje krijgen?

Jazeker. Alle Extra-artikelen staan netjes op een rijtje op een aparte, advertentievrije website. Daar scroll je heel overzichtelijk langs al het extra's dat we je te bieden hebben. De lay-out van de Extra-artikelen is rustig en schoon: dat leest wel zo prettig. Je kunt deze artikelen ook printen, als je dat fijner vindt lezen. Wil je een artikel delen met iemand die (nog) geen abonnee is, dan kan dat ook.

Ik lees het WeesperNieuws elke week digitaal. Blijft dat gratis?

Nee, dat gaat veranderen. Alle digitale kranten van Enter Media gaan binnenkort achter een digitaal hekje. Abonnees kunnen wél alle edities digitaal lezen - in een hele mooie, bladerbare lay-out.

Kan ik al abonnee worden?

Nog heel even geduld. We zijn met de laatste loodjes bezig. In de krant van volgende week vertellen we meer.

Waarom doet jullie dit?

Om het WeesperNieuws te versterken. Als abonnee zeg je: ik vind lokale journalistiek belangrijk en ben bereid daar best iets voor te betalen. Met de extra inkomsten kunnen we onze kanalen, dus ook deze gratis krant, blijven maken.