Voor het Mamacafé wordt een gastvrouw gezocht.
Voor het Mamacafé wordt een gastvrouw gezocht.

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan:

Preventief huisbezoek aan ouderen in Weesp

Versa Welzijn zoekt vrijwilligers die huisbezoeken willen afleggen aan ouderen van 75+, eenmalig thuis. De vrijwilliger geeft informatie en advies, vult een vragenlijst in en signaleert vragen en opmerkingen over het zelfstandig wonen en de leefomgeving. De vrijwilliger kan doorverwijzen naar de ouderenadviseur van Versa Welzijn.

Administratieve duizendpoot voor de PlusBus

Voor de PlusBus wordt iemand gezocht voor het regelen van allerlei zaken op het kantoor aan de Papelaan. Een leuke functie voor mensen die plezier hebben in dingen regelen, administratie en sociale contacten.

Programmaboekjesmaker voor de PlusBus

Er is iemand nodig die op de computer de programmaboekjes voor de Weesper PlusBus wil maken. Dat gaat met behulp van een bestaande lay-out. Met deze programmaboekjes kunnen ouderen zich inschrijven voor dagjes uit.

Gastvrouw Mamacafé Weesp

Het Mamacafé is bedoeld voor jonge ouders met kinderen van 0 - 4 jaar, zij kunnen in het café terecht voor ontmoeting en advies. De gastvrouw zorgt voor de ontvangst van de bezoekers, signaleert en inventariseert wensen en behoeften en bedenkt en organiseert thema's en activiteiten.

Taalvrijwilliger Taalcafé Muiden

In het Taalcafé in de bibliotheek van Muiden komen deelnemers samen om op een prettige manier Nederlands te oefenen. Dit kan in gesprek, met spelletjes, boeken en tijdschriften.

Kom eens langs tijdens het inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale op dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.