FC Weesp komt tekort tegen Elinkwijk

WEESP Vooral doordat de ploeg grote problemen had met scoren, heeft FC Weesp afgelopen weekend verloren van Elinkwijk. De Utrechtse tegenstander was met 4-0 een maatje te groot voor de Weesper tweedeklasser.

Anders dan de 4-0 doet vermoeden was FC Weesp niet kansloos. Maar Elinkwijk was net wat sterker en FC Weesp had wat tegenvallers. Zo gaf de arbiter een speler van Elinkwijk slechts geel voor het tegen de grond werken van een doorgebroken Marcin Kmiecik, waar rood op zijn plaats was.

Zaterdagelftal op schot

De Zaterdag 1 van FC Weesp heeft afgelopen weekend Real Sranang overklast. De Weespers waren met 10-0 veel te sterk. Toen FC Weesp eenmaal op voorsprong kwam, was het verzet van Real Sranang gebroken. Grote man aan de kant van FC Weesp was Rick van der Burg: de aanvaller nam de helft van de Weesper goals voor zijn rekening.


Onderzoek koopgedrag

WEESP Er wordt deze maand een groot onderzoek gehouden naar het koopgedrag van bezoekers aan het centrum van Weesp en andere delen van de stad.

Het gaat om een Koopstromenonderzoek. Er wordt gekeken waar mensen hun boodschappen doen of shoppen, hoeveel geld er wordt besteed, hoeveel panden er leegstaan en hoe bezoekers het centrum beoordelen. De resultaten komen later.