De Weesper nieuwkomersklas.
De Weesper nieuwkomersklas.

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan:

Chauffeur op de PlusBus

Wie vindt het leuk om met een aantal ouderen en een begeleider op stap te gaan? De uitjes kunnen gaan naar een museum, tuincentrum of een mooie stad. Je wordt in overleg ingepland. Er is een pool beschikbaar van chauffeurs. Voor deze pool zoeken wij uitbreiding. Het is gezellig en dankbaar werk.

Begeleiders PlusBus Weesp

Wie wil er als begeleider op de bus met uitstapjes. Samen met de chauffeur zorgt u er als gastvrouw of gastheer voor dat de deelnemers een gezellige ochtend of dag hebben. De uitjes gaan naar diverse bestemmingen. U wordt volgens een rooster ingedeeld zodat u van tevoren weet wanneer u bent ingedeeld. Houdt u van mensen, dan iets dit echt iets voor u!

Lesondersteuner nieuwkomersklas Weesp

Omschrijving: het ondersteunen van de leerkracht van de nieuwkomersklas in Weesp voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar door even voor te lezen of een spelletje te doen met een kind. Je hoeft niet per se onderwijservaring te hebben, maar wel affiniteit met kinderen uit een andere cultuur.

Vrijwilliger Kids Leesclub Muiden

Leesondersteuning op de basisschool. Vrijwilligers ondersteunen de kinderen bij het lezen. Zo wordt er spelenderwijs gewerkt aan begrijpend lezen.

Cadeautjes kopen voor de bingo van Oversingel

De bingo is een belangrijke activiteit in Oversingel. Wie vindt het leuk om ervoor te zorgen dat er leuke cadeautjes worden ingekocht en ingepakt om de bingo tot een succes te maken? Bent u inventief en kunt u goed inkopen en wilt u af en toe iets doen waarbij u zelf uw tijd kunt indelen? Dan is dit vrijwilligerswerk echt iets voor u. Voor de cadeautjes is een budget beschikbaar.

Kom eens langs tijdens het inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale op dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.