FC Weesp speelde zondag tegen Quick 1890. Het werd 1-1.
FC Weesp speelde zondag tegen Quick 1890. Het werd 1-1.

FC Weesp pakt puntje tegen koploper

WEESP Een puntje tegen de koploper, dat was afgelopen weekend het enigszins schamele resultaat van FC Weesp tegen Quick 1890. De twee ploegen stapten met 1-1 van het veld. Er had meer ingezeten.

Hoewel een punt tegen de koploper knap genoemd mag worden, had het sterkere FC Weesp meer uit de wedstrijd kunnen halen. De Weespers kwamen op voorsprong door een treffer van Marcin Kmiecik. Hoewel FC Weesp ook in de tweede helft de betere ploeg bleef, werd het toch nog 1-1 na een scrimmage. FC Weesp staat momenteel op plaats 11 in de poule, en voor de beker 4e. Weesp speelt zondag 21 oktober een uitwedstrijd tegen SO Soest 1, nummer twee in de poule. Aanvang: 14.00 uur.

Zaterdag wint van Tos Actief
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend met gemak gewonnen van het Amsterdamse TOS/Actief. De Weespers waren zaterdag met 1-5 te sterk en zijn hierdoor opgeklommen naar de derde positie in de KNVB-poule. FC Weesp startte overdonderend en stond na een halve minuut voetballen al op een voorsprong door een treffer van Sukru Sokmen. Daarna werd FC Weesp echter gemakzuchtig. Het zorgde ervoor dat TOS/Actief halverwege terug kon komen. FC Weesp stelde echter nog voor rust orde op zaken toen Jurre Stek de 1-2 tegen de touwen kon koppen. Na de rust was FC Weesp heer en meester en kon het weglopen door doelpunten van Rick van der Burg. De Zaterdag 1 van FC Weesp speelt zaterdag 20 oktober een thuiswedstrijd tegen Zuidoost United. Aanvang 14.00 uur.
Vrij weekend voor vrouwen
De Vrouwen 1 van FC Weesp hoefde afgelopen weekend niet in actie te komen. Zij spelen aanstaande zondag 21 oktober om 14.00 uur thuis tegen Roda '46 VR2 uit Leusden. De dames van FC Weesp staan momenteel vierde.

fcweesp.nl