Vraag en antwoord

WEESP Het WeesperNieuws is begonnen met WeesperNieuws Extra. Een onlinekanaal voor abonnees. Zeven belangrijke vragen (plus de antwoorden).

Blijft de krant gratis?

Ja, onze redactie maakt elke week een mooie krant die we helemaal gratis bij je thuis bezorgen. Daarin onze selectie van het nieuws uit Weesp, verslag van evenementen, de agenda, de columns, het weer, sport en het GemeenteNieuws.

Wat krijg ik allemaal 'Extra' als ik abonnee ben

Veel meer artikelen dan in de krant staan. We maken elke dag nieuwe artikelen, bij elkaar wel tien tot vijftien per week. Plus een portret op zaterdag en elke dag het belangrijkste regionieuws. Sommige van die Extra-artikelen plaatsen we niet in de krant, andere korten we flink in. Heb je daar genoeg aan, dan kun je met de gratis weekkrant prima uit de voeten. Wil je vaker en dieper in het lokale nieuws duiken, dan is een abonnement (€ 5,50 per maand) de moeite waard.

Hoe zit het met de website van het WeesperNieuws?

Die houden we up-to-date met actuele gebeurtenissen en andere korte berichten. Die kun je gratis blijven lezen en delen. Daartussen kun je ook klikken op onze Extra-artikelen. Je kunt zien waar het over gaat, maar om verder te lezen vragen we je om abonnee te worden.

Kan ik zien wat er deze week 'Extra' is?

Alle Extra-artikelen staan netjes op een rijtje op een aparte, advertentievrije website: www.weespernieuws.nl/extra.

Kan ik al abonnee worden?

Jazeker, heel graag zelfs! Kijk op www.weespernieuws.nl. Je kunt kiezen voor een maandabonnement (€ 5,50 per maand) of een jaarabonnement met korting (€ 59,- per jaar). Na elke periode kun je je abonnement stoppen.

Waarom doen jullie dit?

Om het WeesperNieuws te versterken. Als abonnee zeg je: ik vind lokale journalistiek belangrijk en ben bereid daar best iets voor te betalen. Met de extra inkomsten kunnen we al onze kanalen, dus ook deze gratis krant, blijven maken.

Verder nog iets?

Vanaf deze week zie je rode blokjes (met een E) onder sommige artikelen in de krant. Die verwijzen naar een vervolgartikel op WeesperNieuws Extra.

weespernieuws.nl/extra