De kettlebell is een onderdeel van de work-out.
De kettlebell is een onderdeel van de work-out. Foto: Pixabay

De wintertijd in met een nachtje sporten bij Yamato

WEESP Yamato Gym houdt in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober een Wintertijd Challenge. Die nacht wordt in Nederland om 02.00 uur de klok een uur terug gezet.

Je zou dus een uur extra in je bed kunnen liggen, maar je kunt er ook voor kiezen om mee te doen aan The Gauntlet Workout van Yamato Gym.

Dit is een work-out van een uur waarin de volgende serie oefeningen steeds worden herhaald: 150 meter rennen, 30 jumping lunges, 30 squats, 20 kettlebellswings, 20 ballslams, 15 dumbbellpushpress, 10 jumpingpull-ups en 5 burpees. Dit alles begeleid door oppeppende muziek. De work-out begint om 02.00 uur. Vanwege het terugzetten van de klok stap je na een uur afzien ook weer om 02.00 uur naar buiten, om vervolgens weer lekker onder de wol te kruipen in de wetenschap dat je dubbel zo goed bezig bent geweest. De Wintertijd Challenge is niet alleen een uur flink sporten, maar ook een actie voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar Spieren voor Spieren. Meer informatie is te vinden op:

yamatogym.nl

wintertijdchallenge.nl