Bingo in de Wintertuin

WEESP Alle ouderen zijn uitgenodigd voor een gezellige bingomiddag op zaterdag 27 oktober in De Wintertuin.

Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. De Lokaal Samenwerkende Bonden van Ouderen heet u welkom van 13.30 uur tot 16.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Entree voor deze gezellige middag is € 2,50.


Archeologie op Pampus verlengd

PAMPUS Wegens succes verlengt Forteiland Pampus de Nationale Archeologiedagen met een presentatie van de Oud Roest Collectie en de Loopkat Quiz voor kinderen.

Eigenlijk was afgelopen zondag officieel de laatste dag van de Archeologiedagen, maar Pampus heeft besloten dat het de moeite waard is om de speciale Oud Roest tentoonstelling in de zogenaamde Barbara-kamer in het fort open te houden tot aan het eind van dit seizoen. Dat betekent dat je tot en met 28 oktober nog kunt ontdekken wat het Okura Hotel in Amsterdam te maken heeft met de gevonden manometer op Pampus, of wat bijvoorbeeld het aloude Amsterdamse verhuizen met blok en touw te maken heeft met hoe de soldaten vroeger op het forteiland te werk gingen. Speciaal voor kinderen loopt ook de Loopkat Quiz door tot en met de herfstvakantie. Altijd prijs en ze steken er wat van op over vroeger en over nu.

Pampus is nog open t/m 28 oktober. Daarna gaat het in winterslaap tot aan april volgend jaar.

www.pampus.nl