Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan:

Publieksbegeleider bij
City of Wesopa

Ontvangen en begeleiden van artiesten en publiek bij theater de City of Wesopa. Houdt u van gezelligheid en mensen, dan is dit echt iets voor u!

Chauffeur op de PlusBus

Wie vindt het leuk om met een aantal ouderen en een begeleider op stap te gaan met oudere mensen. De uitjes kunnen gaan naar een museum, tuincentrum etc. Je wordt in overleg ingepland. Er is een pool beschikbaar van chauffeurs. Voor deze pool zoeken wij uitbreiding. Het is gezellig en dankbaar werk.

Lesondersteuner voor de nieuwkomersklas

Het ondersteunen van de leerkracht van de nieuwkomersklas in Weesp voor kinderen tussen de 5 - 12 jaar. Je ondersteunt de leerkracht door even voor te lezen met een kind of een spelletje te doen. Je hoeft niet per se onderwijservaring te hebben, maar wel affiniteit met kinderen uit een andere cultuur.

Leesondersteuning van kinderen op de basisschool

Vrijwilligers ondersteunen de kinderen bij het lezen. Zo wordt er spelenderwijs gewerkt aan begrijpend lezen, het vergroten van de woordenschat en het aanmoedigen van leesplezier.

Overblijfmedewerker
De Triangel

Zorgen voor het welzijn van de kinderen die gebruikmaken van de tussenschoolse opvang. Toezicht houden op de kinderen en hen begeleiden tijdens het eten, binnen- en buitenspelen. Zorgen voor een heldere overdracht van en naar de betrokken leerkracht.

Interesse?

Kom eens langs tijdens het inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale op dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.