Versa Muiden zoekt een gastvrouw voor de koffieochtenden in de Kazerne.
Versa Muiden zoekt een gastvrouw voor de koffieochtenden in de Kazerne.

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt deze week de volgende vacatures aan:

Administratief medewerker programmaboekjes

Wie vindt het leuk om op de computer programmaboekjes te maken voor de activiteiten van de PlusBus? Hiervoor is een lay-out aanwezig en u wordt ingewerkt. Door middel van de programmaboekjes kunnen ouderen zich inschrijven voor een dagje uit.

Vervoer naar de sportschool

Voor vier cliƫnten van Sherpa die een verstandelijke beperking hebben, wordt uitgekeken naar een vrijwilliger met een auto die deze mensen vanaf het Dichtershof naar One Fitness in Weesp wil brengen en halen. De cliƫnten willen graag op donderdag sporten: brengen om 16.45 uur en halen om 18.00 uur. Ze kunnen niet zelfstandig naar One Fitness en zijn afhankelijk van iemand die ze brengt en haalt. Benzinekosten worden vergoed.

Vrijwilliger inloopspreekuur DigiTaalhuis Weesp

Het DigiTaalhuis Gooi houdt elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur spreekuur in bibliotheek Weesp. Het inloopspreekuur wordt bezocht door mensen met vragen over het leren van de Nederlandse taal. Als vrijwilliger luister je naar de vraag/behoefte en geef je (met hulp van een taalconsulent) advies over welk taalaanbod in de regio geschikt is. Wie vindt het leuk dit spreekuur te bemensen, bezoekers te ontvangen, naar hun verhaal te luisteren en ze op weg te helpen?

Gastvrouw koffieochtend De Kazerne

Versa Muiden is op zoek naar een gezellige gastvrouw of gastheer voor de koffieochtend in de Buurtkamer in de Kazerne in Muiden. Deze ochtend is op donderdag van 10.30 tot 12.00 uur. Wie vindt het gezellig om een praatje te maken en vindt het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Interesse?

Kom eens langs tijdens het inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale op dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.