WeesperNieuws Extra

WEESP Naast de krant en de nieuwssite heeft WeesperNieuws een derde kanaal voor lokaal nieuws: WeesperNieuws Extra. Elke dag schrijven we nieuwe verhalen en duiken we dieper in het lokale nieuws.

WeesperNieuws Extra staat online en is bedoeld voor die betrokken lezers die nóg meer over Weesp willen lezen - en daar best iets voor overhebben (alleen voor abonnees dus).


Vorige week

Een kleine greep uit onze Extra-verhalen.

Regio

Na een periode in Zuid-Afrika keert voormalig Ajax-doelman Stanley Menzo terug naar Diemen-Noord. Hoog tijd voor een goed gesprek. Over voetbal, Cruijff en de SLM-ramp.

As van Allure

Het werk aan de As met Allure gebeurt bijna op zijn stoepje. Groenewegbewoner Hans Strijd kijkt al weken tegen hekken aan met daarachter de diepe bouwput. Erg? "Ach, het wordt wel mooi."


Deze week

De komende week op WeesperNieuws Extra onder meer:

De toren

Betonstorters, elektriciens, timmermannen, leidekkers. In en rond de Laurentiuskerk is het een komen en gaan van vaklieden. Projectleider Marcel Rijnhart en zijn rechterhand Yusuf Kilic vind je er altijd.

De Vier Azen

De leden van de Vier Azen vieren deze week het 60-jarig jubileum van de kaartclub in restaurant Selene. Een avond met alles erop en eraan, maar de kaarten komen niet op tafel.

Fietsparkeren

Ga op een willekeurige dag naar Station Weesp en je ziet in één oogopslag: hier staan meer fietsen dan het gebied aankan. Nu nog een oplossing.