De politie doet na de overval buurtonderzoek.
De politie doet na de overval buurtonderzoek. Foto: Sjoerd Stoop

Politie zoekt getuigen overval pakketbezorger

WEESP Wie heeft vorige week donderdag 1 november rond 12.00 twee mannen de benen uit het lijf zien rennen in de buurt van de Torenstraat? De politie wil dat graag weten, want die is nog steeds op zoek naar het duo dat die dag een pakketbezorger heeft beroofd.

De pakketbezorger stond met zijn bestelwagen in de Torenstraat om een pakket af te leveren. Rond 12.00 uur werd hij overrompeld door twee mannen. Zij namen allerlei pakjes uit de auto weg en gingen er vervolgens als een haas te voet vandoor. Wat er exact is buitgemaakt, kan de politie niet zeggen.

De pakketbezorger is na de overval opgevangen door bewoners van de straat. De man was behoorlijk overstuur. De politie was vrij snel na de melding ter plaatse, maar heeft de twee verdachten niet meer kunnen traceren. Er heeft buurtonderzoek plaatsgevonden en de recherche buigt zich nu over de zaak. Meer informatie is zeer welkom. De verdachten zijn twee blanke mannen van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. De een droeg een grijze joggingbroek en een zwarte jas. De andere man droeg ook een zwarte jas.

Wie meer weet, kan bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.