WeesperNieuws Extra

WEESP Naast de krant en de nieuwssite heeft WeesperNieuws een derde kanaal voor lokaal nieuws: WeesperNieuws Extra. Elke dag schrijven we nieuwe verhalen en duiken we dieper in het lokale nieuws.

WeesperNieuws Extra staat online en is bedoeld voor die betrokken lezers die nóg meer over Weesp willen lezen - en daar best iets voor overhebben (alleen voor abonnees dus).


Vorige week

Een kleine greep uit onze Extra-verhalen.

Regio

Moon van Buuren (49) is slachtoffer van huiselijk geweld. Zij had een relatie met een machtige man en vecht - na haar scheiding - nu al jarenlang als een leeuwin voor haar kroost.

Aetsveld

Aetsveld bestaat volgend jaar 40 jaar. Een goed moment om uit te zoeken hoe de wijk ervoor staat. Er komt volgend jaar een groot bewonersonderzoek. Wethouder John Vos vertelt daar in een podcast meer over.

Levensvragen

Als het einde van je leven nabij is, kunnen allerlei gevoelens de kop opsteken. Angst, schuld, schaamte, ontgoocheling. Om die innerlijke strijd te verzachten, schiet het nieuwe Centrum voor Levensvragen stervende Weespers te hulp.


Deze week

De komende week op WeesperNieuws Extra onder meer:

Weespersluis

We lopen een rondje door deze wijk-in-aanbouw.

Renrakkers

Een groepje Weespers dat iedere zondag een rondje hardloopt, daarna samen gaat koffiedrinken en vervolgens steevast een groepsfoto maakt. Deze foto's hangen tijdens het Sportfilmfestival van de City in het trappenhuis.