Stuivenberg repareert alle schade, maar op 28 november alleen kleine deukjes.
Stuivenberg repareert alle schade, maar op 28 november alleen kleine deukjes. Foto: Brian Elings

De Kleine Deukjesdag komt eraan

WEESP Op woensdag 28 november aanstaande organiseert Schadenet Stuivenberg Weesp, na het eerdere grote succes bij andere filialen, een speciale actiedag om kleine deukjes te laten verwijderen. Alleen op deze dag kan dat vervelende deukje dan tegen een zeer aantrekkelijke prijs hersteld worden: klaar terwijl de klant wacht.

Schadenet Stuivenberg Weesp staat die dag met een gespecialiseerd team klaar om deukjes ter grootte van maximaal een 2-euromuntstuk direct te verhelpen, zonder spuiten. Heeft u een grotere deuk in uw auto, dan kunt u uiteraard ook altijd terecht voor een scherpe offerte.

Alléén op woensdag 28 november van 08.00 tot 16.00 uur bent u, na het maken van een afspraak, van harte welkom voor de reparatie van kleine deukjes tegen een sterk gereduceerd tarief van 25 euro per deuk.

Normaliter kost het herstellen van een kleine deuk veel meer, maar door het bundelen kan dit nu veel goedkoper; uw voordeel is vijftig procent ten opzichte van de normale prijs. Aanmelden kan telefonisch door te bellen met 0294 - 480083.

Over Schadenet Stuivenberg

Schadenet Stuivenberg Weesp aan Flevolaan 31 is al vele jaren een begrip in de regio. Wekelijks worden hier tientallen autoschades hersteld voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft samenwerkingsovereenkomsten met o.a. Achmea, Topherstel en Schadegarant.

Schadenet Stuivenberg Weesp is onderdeel van de Reco Autoschadegroep met in totaal meer dan 15 vestigingen, alle gevestigd in de Randstad en Flevoland. Reco maakt deel uit van de landelijke keten Schadenet.

Schadenetreco.nl

0294 - 480083