WeesperNieuws Extra: 20 mooie verhalen méér

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra. Dat zijn elke week 20 mooie verhalen méér uit Weesp en uit de regio. Op deze pagina slechts een kleine greep uit onze verhalen van deze week.

Als abonnee van WeesperNieuws Extra lees je veel meer over Weesp, je draagt bij aan de versterking van de lokale journalistiek én je schrijft historie: want het WeesperNieuws is de eerste lokale krant in Nederland met dit model. Iedere dag verwelkomen we nieuwe abonnees (welkom!) en van hen mogen we veel positieve reacties ontvangen (dank!).

Probeer het

Ben je een nieuwsgierige en betrokken Weesper? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens. Voor slechts € 5,50 lees je een maand lang alles. Aan- en afmelden kan wanneer je wilt.

weespernieuws.nl/extra


Deze week

De volgende onderwerpen komen deze week aan bod:

Zoë

'U wilde zelf verhuizen, dus die voorzieningen vergoeden wij niet nog eens.' Die boodschap kregen Pascale en Michaël Weszberge toen ze bij de gemeente aanklopten voor een tillift voor hun gehandicapte dochter Zoë. Dankzij een crowdfundingactie komt die lift er toch.

Upcycling

Het Weesper bedrijf Frecious brouwt al jaren gezonde groentesappen. Toen een nieuwe kok zag dat het pulp in de vuilnisbak verdween, sloeg hij aan het experimenteren. Het resultaat: groenterepen, oftewel 'Health Bars'. Zou dat lekker zijn?

S&B-feest

Dankzij de inwoners van Weesp heeft het feestcomité een vette cheque gekregen. Het bestuur hoopt dat de burger ook wil meedenken over waar dat geld aan uitgegeven wordt.