Extra koopzondagen vanwege de feestdagen

WEESP De Weesper ondernemers zetten de deuren van hun winkels deze maand extra open. Afgelopen zondag was een koopzondag, maar er staan er in december nog twee op de agenda.

Voor kerst is er een koopzondag op zondag 23 december. En voor oud en nieuw kunnen er ook op zondag 30 december inkopen worden gedaan. Voor beide koopzondagen geldt dat de winkels open zijn 13.00 tot 17.00 uur.


Weesp geeft gul aan Alzheimer Nederland

WEESP Weespers hebben begin deze maand gul gegeven aan de collecte van Alzheimer Nederland: er werd 4630,50 euro opgehaald. Daarnaast leverde een statiegeldflessenactie van de Albert Heijn aan de Amstellandlaan ook nog eens 360 euro op.

De collecte bracht 1700 euro meer op dan een jaar geleden. Dat komt vermoedelijk omdat de stichting dit jaar voor het eerst gebruikmaakte van zogenaamde 'pinbussen', waardoor gulle gevers niet meer per se met kleingeld hoeven betalen.

Alzheimer Nederland gebruikt het geld voor de collecte om te werken aan oplossingen voor dementie, nu en in de toekomst.


Wethouders gaan op bezoek bij Alcatel

WEESP De periodieke bedrijfsbezoeken voert wethouders Astrid Heijstee-Bolt en John Vos aankomende maandag naar het Weesper bedrijf Altacel aan de Gemeenschapspolderweg.

Altacel is al ruim 55 jaar specialist in bedrukte en onbedrukte folies voor verpakkingen. De wethouders krijgen maandag een rondleiding door het bedrijf. De bedrijfsbezoeken moet zorgen voor een goed contact tussen het college van B en W en het lokale bedrijfsleven.