FC Weesp start extra competitie voor talenten op

WEESP Voetbalclub FC Weesp gaat samen met het Bussumse BFC, het Naarder NVC en FC Abcoude een extra voetbalcompetitie opstarten. Het gaat om een competitie voor talentvolle jonge spelers tot 23 jaar.

De clubs starten de competitie op om talentvolle voetballers extra wedstrijden te kunnen bieden op een hoger niveau, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Het team dat meedoet wordt samengesteld met spelers van meerdere teams. Alle spelers van de teams tot 17 jaar, de teams tot 19 jaar en spelers van het zaterdag- en zondagelftal tot 23 jaar kunnen geselecteerd worden. De eerste wedstrijden zijn gisteravond in Bussum en Naarden gespeeld. De uitslagen waren bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend.


Ambachtelijke Weesper producten weer in één kerstpakket

WEESP Na het grote succes van vorig jaar hebben zeven Weesper ambachtelijke ondernemers weer de handen ineengeslagen en samen een kerstpakket samengesteld. Het Weesper Welvaartpakket is vanaf nu te koop en bevat uitsluitend ambachtelijke, lokale producten.

Weesp is gebouwd op genot. De productie van bier, jenever en chocola maakte van Weesp een stad die ertoe deed en nog steeds is Weesp doordrongen van lekkernijen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer lokale producten bij gekomen. Genoeg om er een kerstpakket mee te vullen. Leuk als blijk van waardering voor medewerkers en zakenrelaties, maar ook binnen de familie zal het in de smaak vallen.

De inhoud

Het Weesper Welvaartpakket bevat een stol van bakker Cor Mühl, kruidkoekmix van korenmolen de Vriendschap, gin en Weespermoppenlikeur van Anker Weesp, bonbons van Patisserie & Chocolaterie Boom, Smokehouse amandelen van Pronk Juweel, het nieuwe bier van Wispe en een stuk kaas van De Groene Griffioen.

Het pakket is te koop via pronkgeschenken.nl.