Sportstrippen- kaart voor Weesper jeugd

WEESP Voor Weesper basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 begint het nieuwe jaar met een sportieve uitdaging. Deze kinderen krijgen binnenkort op school allemaal een sportstrippenkaart van de buurtsportcoach.

Hiermee kunnen de kinderen bij vijftien sportverenigingen een gratis proefles volgen en zo uitproberen welke sport bij ze past. De deelnemende kinderen ontvangen bovendien voor elke proefles ook nog eens een stempel. Bij vijf stempels mogen kinderen een cadeautje ophalen bij de Rabobank.


NTR zoekt huis in Weesp voor jongerenserie SKAM

WEESP Voor de opnames van het tweede seizoen van de Nederlandse remake van jongerenserie SKAM is NTR op zoek naar filmlocaties in Weesp.

Bij diverse geschikte huizen heeft de locatiemanager vrijdag een brief in de bus gedaan. Daarin wordt uitgelegd dat er wordt uitgekeken naar onder meer een slaapkamer, een huiskamer/keuken en een eventuele buitenruimte. De voorkeur gaat uit praktische overwegingen uit naar één woning, maar ook als de bewoner een van de beschreven ruimtes beschikbaar wil stellen, kan er op de oproep gereageerd worden. De filmopnames vinden plaats tussen januari en mei 2019. Voor het gebruik van de ruimtes wordt een marktconforme vergoeding geboden. NTR laat de locaties na afloop schoon en in originele staat achter.

SKAM is een populaire jongerenserie, gebaseerd op de dagelijkse onderwerpen waar tieners mee bezig zijn: vriendschap, liefde, een eigen identiteit en het overwinnen van angsten. De serie is op zondagavond op NPO3 te zien.