Elke dag meer nieuws en achtergronden op WN Extra

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra.

Dat betekent elke dag meer nieuws, meer achtergronden, meer Weespers. Met als extraatje onze selectie uit het nieuws uit de regio. Op deze pagina een kleine greep uit onze verhalen die van deze week.

Als abonnee van WeesperNieuws Extra lees je veel meer over Weesp, draag je bij aan de versterking van de lokale journalistiek én schrijf je historie: want het WeesperNieuws is de eerste lokale krant in Nederland met dit model. Iedere dag verwelkomen we nieuwe abonnees (welkom!) en van hen mogen we veel positieve reacties ontvangen (dank!).

Probeer het

Ben je een nieuwsgierige en betrokken Weesper? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens. Voor slechts € 5,50 lees je een maand lang alles. Aan- en afmelden kan wanneer je wilt.

weespernieuws.nl/extra


Deze week

The Victory

Het zou zomaar kunnen dat Weesp volgend jaar een tafeltennisclub op het hoogste niveau van het land heeft: The Victory zet razendsnel reuzenstappen naar de top.

Dagbesteding

Vanaf januari zullen de bezoekers van de bibliotheek een paar vaste gezichten tussen de boeken en in het Leescafé missen. De meeste mensen die daar via de dagbesteding werken, gaan namelijk elders aan de slag. En dat vinden ze erg jammer.

Parkeren

Er was een klankbordgroep, er waren onderzoeken, gevolgd door een parkeeradvies en dat werd weer besproken met bewoners van verschillende wijken. Dat alles heeft nu geleid tot een discussienota parkeren.