Maak er gebruik van!
Maak er gebruik van! Foto: Sjoerd Stoop

Wij wensen u fijne feestdagen en 'Extra' leesplezier in 2019

Nog geen abonnee van WeesperNieuws Extra? Of al wel? We hebben voor iedereen een cadeautje voor onder de boom.

WEESP De bezorgers van het WeesperNieuws leveren al elke week de krant helemaal gratis af, maar dezer dagen komen ze met nóg een cadeautje aan de deur: een kerstgroet in de vorm van een cadeaukaart. Die is goed voor een gratis maandabonnement op WeesperNieuws Extra.

Dat leggen we graag even uit.

Wat is WeesperNieuws Extra?

WeesperNieuws Extra is ons nieuwe onlinekanaal waar we elke dag nieuwe verhalen over Weesp op plaatsen die niet in de krant staan. Dat is nieuws over politiek, winkels en verenigingen. Maar ook achtergronden, reportages en boeiende verhalen van Weespers. We kiezen daarnaast interessante artikelen uit de regio uit en verzorgen elke zaterdagochtend een uitgebreid interview met een boeiende Weesper.

Wat is het cadeau?

Om alles op WeesperNieuws Extra te lezen, moet je abonnee zijn. Normaal betaal je € 5,50 per maand of € 59,- per jaar. We bieden een abonnement aan waarmee je een maand lang alles op WeesperNieuws Extra kunt lezen. Helemaal gratis.

Op het kaartje staat een code plus wat je daarmee moet doen

Waar vind je het cadeau?

De bezorger komt vóór de kerstdagen aan de deur met de traditionele kerst- en nieuwjaarsgroet. Het kaartje dat de bezorger daarbij overhandigt is dit jaar in de vorm van een cadeaukaart. Op het kaartje staat een code, plus de uitleg wat je daarmee moet doen.

Wat als je al abonnee ben?

Dat waarderen wij zeer! Als abonnee krijg je ook een maand cadeau! Voer de code in en de gratis maand wordt automatisch aan het einde van je abonnementsperiode toegevoegd. Je betaalde abonnement loopt na die maand weer automatisch door. Handig toch?

Waarom doen we dit?

Wij zijn trots op de verhalen die we dagelijks maken voor WeesperNieuws Extra. Die willen we graag aan zo veel mogelijk mensen laten lezen. Uiteraard hopen we dat je ook enthousiast raakt en zegt: na die gratis maand blijf ik graag doorlezen, als abonnee.