Kerstman in winkelcentrum Hogeweij

WEESP Het belooft zaterdagmiddag gezellig te worden in winkelcentrum Hogeweij.

De ondernemers vieren kerst met leuke (kinder)activiteiten. Zo komt er op het binnenplein een springkussen te staan, is er een suikerspinnenkraam en wordt er warme chocolademelk geschonken met iets lekkers erbij. Ook komt de kerstman langs. Deze activiteiten zijn van 10.00 tot 16.00 uur.


Van de regen in de drup

WEESP YogaToday aan de Achtergracht dacht er juist op vooruit te gaan met het vervangen van het oude asbestdak, maar dat pakte even anders uit. Grote lekkages hebben voor veel schade gezorgd in de yogastudio.

De lekkages zijn het gevolg van werkzaamheden aan het dak. "Er zat nog een dak van asbest op, dat wilden we laten vervangen", vertelt Isolde Zandzee. "Maar er waren wat problemen, waardoor de bouwvakkers het niet afkregen vrijdag. Ze hebben zeil op het dak geplaatst, maar dat is los gewaaid en met alle sneeuw en regen van de afgelopen tijd is het misgegaan."

Veel water
De lekkage heeft veel schade gemaakt: de vloer komt omhoog, het behang is nat en de plafondplaten begeven het. "Er is heel veel water naar binnen gekomen. Maar we krijgen van alle kanten hulp aangeboden. Daar zijn we heel blij mee. Het komt ook wel goed, maar het is wel even vervelend."