Elke dag meer nieuws en achtergronden op WN Extra

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra.

Dat betekent elke dag meer nieuws, meer achtergronden, meer Weespers. Met als extraatje onze selectie uit het nieuws uit de regio. Op deze pagina een kleine greep uit onze verhalen die van deze week.

Als abonnee van WeesperNieuws Extra lees je veel meer over Weesp, draag je bij aan de versterking van de lokale journalistiek én schrijf je historie: want het WeesperNieuws is de eerste lokale krant in Nederland met dit model. Iedere dag verwelkomen we nieuwe abonnees (welkom!) en van hen mogen we veel positieve reacties ontvangen (dank!).

Probeer het

Ben je een nieuwsgierige en betrokken Weesper? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens. Dat kan met de cadeaukaart die u van de bezorger van de papieren krant krijgt. De code die daarop staat, is goed voor een gratis maandabonnement op WeesperNieuws Extra. Meer info hierover op pagina 3.

weespernieuws.nl/extra


In de pijplijn

WEESP Dit kunnen de lezers van WeesperNieuws Extra de komende week verwachten:

In de rechtbank

Een bewoonster van Weesp stak afgelopen zomer haar levensgezel met een mes. Deze week staat ze voor de rechter. Wij komen met een verslag.

Het groene kruis

Waarom is het kruis op de Laurentiuskerk groen en niet rood of blauw?

Jaap van Deurzen

Zaterdagportret met RTL-verslaggever Jaap van Deurzen. De Weesper zit vol mooie en boeiende verhalen, die hij met liefde en vakkundigheid deelt.