Voer de code in en krijg meer nieuws en achtergronden

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra.

Dat betekent elke dag meer nieuws, meer achtergronden, meer Weespers. Met als extraatje onze selectie uit het nieuws uit de regio. Op deze pagina een kleine greep uit onze verhalen van deze week.

Als abonnee van WeesperNieuws Extra lees je veel meer over Weesp, draag je bij aan de versterking van de lokale journalistiek én schrijf je historie: want het WeesperNieuws is de eerste lokale krant in Nederland met dit model. Iedere dag verwelkomen we nieuwe abonnees (welkom!) en van hen mogen we veel positieve reacties ontvangen (dank!).

Probeer het

Ben je een nieuwsgierige en betrokken Weesper? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens. Dat kan met de cadeaukaart die de bezorgers van de papieren krant hebben uitgedeeld. De code die daarop staat, is goed voor een gratis maandabonnement op WeesperNieuws Extra. Wie al abonnee is, krijgt ook een maand gratis.

weespernieuws.nl/extra


In de pijplijn

WEESP Dit kunnen de lezers van WeesperNieuws Extra de komende week verwachten:

Eeuwenoud geld

Vermogens uit de 17e eeuw worden nu nog steeds gebruikt om allerlei projecten in Weesp te steunen.

Vuurwerkverkoop

Vrijdag om 8.30 uur begint de vuurwerkverkoop. Sommige liefhebbers staan al voor openingstijd blauwbekkend voor de deur. Wij zijn zo gek om erbij te gaan staan.

Terugblik

We blikken met de burgemeester terug op 2018.