Fenne Kersten showt haar golden move.
Fenne Kersten showt haar golden move. Foto's: Edwin Smulders

WVGV schittert in Ziggo Dome

WEESP Vier turnmeiden van de Weesper gymnastiekvereniging WVGV hebben zaterdag 29 december hun opwachting gemaakt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar werd het jaarlijkse turngala 'A Touch of Gold' gehouden, met onder meer gouden Olympiërs Epke Zonderland en Sanne Wevers

Mirte Warmerdam, Fenne Kersten, Femke Keesman en Bo Smulders mochten tijdens de pauze van de show hun 'golden move' laten zien.

Trainster Amber Koeman: "Ze waren enorm gespannen om voor duizenden mensen op te treden, maar ze hadden er enorm veel zin in. In een korte tijd hebben we een stuk met turnen en dans ingestudeerd en dit laten zien. Een ervaring om nooit te vergeten en WVGV is mooi op de kaart gezet!"

Turnen voor volwassenen

Dan nog een ander nieuwtje van de gymnastiekvereniging: het volwassenen turnen komt terug. De eerste les was afgelopen maandag. Deze turnavonden zijn bedoeld voor volwassenen die fitter, sterker en leniger willen worden.

Zowel mensen die al eerder hebben geturnd en benieuwd zijn hoever ze weer kunnen komen als mensen die het voor het eerst willen proberen zijn welkom. De lessen worden aangepast aan de niveaus van de deelnemers.

Pilotperiode

Het gaat in eerste instantie om een pilotperiode van twee maanden om te kijken of er genoeg animo is en blijft. De lessen worden op maandagavond gegeven, van 19.00 tot 20.30 uur in de gymzaal van de Brede School Kors Breijer.

Meedoen

Aanmelden voor een proefles kan bij trainer Amber Koeman door haar een privébericht te sturen via Facebook of door een bericht te sturen naar de Facebookpagina van WVGV: facebook.com/
gymverenigingweesp.

De meiden met Epke Zonderland.