Nieuwe vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn biedt de volgende vacatures aan:

Gastvrouw/gastheer leescafé bibliotheek Weesp

Voor de dinsdag van 09.00 tot 13.30 uur zoekt de vrijwilligerscentrale twee enthousiaste mensen die het leuk vinden om het leescafé op de drukke dinsdagochtend te bemensen. Zij zorgen voor een kopje koffie of thee en maken een praatje met de bezoekers. Er worden ook kleine lunchgerechten geserveerd, zoals een tosti of een kop soep. Een leuke functie voor mensen die zelfstandig en creatief zijn. Organisatie: Bibliotheek Gooi en meer vestiging Weesp

Een maatje voor Nicoline

Nicoline (72) wil graag wat gezelligheid in haar leven. Nicoline is een vriendelijke, nuchtere dame die graag een gezellig en goed gesprek voert. In haar netwerk ontbreekt het aan iemand met wie ze dit kan doen. Wil jij af en toe een praatje maken met Nicoline en iets gezelligs met haar ondernemen? Dan horen we graag van je. Organisatie: Stichting Maatjesproject.

Conciërge vrijwilliger
Brede school Kors Breijer

Facilitaire dienstverlening, diverse hand-en-spandiensten zoals telefoon aannemen, deur openen, kopieer- en lamineerwerk, koffie en thee verzorgen, voorraad aanvullen. Organisatie: Brede school Kors Breijer.

Gastvrouw/-heer Museum Weesp

Als gastheer/-vrouw bent u het visitekaartje van het museum. U staat bezoekers te woord, rekent het toegangskaartje af, zorgt er voor dat het museum en de museumwinkel er netjes uitzien en beantwoordt vragen van bezoekers. Tevens opent en sluit u het museum. Wanneer u geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis en ervan houdt om met diverse mensen in contact te komen, dan is vrijwilligerswerk bij Museum Weesp iets voor u. Wij verwachten een minimale beschikbaarheid van twee keer per maand. Organisatie: Museum Weesp.

Tuinvrijwilliger (Warmoezenier) Muiderslot

Het Muiderslot is een begrip tot ver over de grenzen. Het beschikt over een historische pruimenboomgaard, een groente- en kruidentuin en een kweektuin, tezamen genoemd het buitenmuseum van het Muiderslot. Het museum zoekt een warmoezenier die in groepsverband de dagelijkse tuinwerkzaamheden ter hand neemt en aan bezoekers informatie verstrekt over de lusten en lasten van een dergelijke tuin. Organisatie: Stichting Rijksmuseum Muiderslot.

Belangstelling?

Wie belangstelling heeft voor een van deze vacatures of vragen heeft over vrijwilligerswerk in het algemeen is op dinsdagen welkom op het vrijwilligersspreekuur, van 14.30 uur tot 15.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Bellen om een afspraak te maken kan ook op , 06-15875692 of stuur een e-mail naar vcweesp@versawelzijn.nl.

Kijk voor meer info op
versavrijwilligerscentrale.nl