Wij schrijven meer dan in de krant past

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra.

Dat betekent elke dag meer nieuws, meer achtergronden, meer Weespers. Met als extraatje onze selectie uit het nieuws uit de regio. Plus op zaterdag een exclusief portret met een boeiende Weesper. Op deze pagina slechts een kleine greep uit onze verhalen van deze week.

Probeer het

Wil je ook alles lezen? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens een maandje. Dat kost € 5,50 en kan elke maand worden opgezegd. Heb je de cadeaukaart nog liggen die de bezorgers van de papieren krant in december hebben gebracht, voer dan de code in voor een gratis proefabonnement.

Kijk op weespernieuws.nl


Onze Extra's komende week

WEESP Dit kunnen de lezers van WeesperNieuws Extra de komende week in elk geval verwachten:

Rookvrij

Inwoners van deze regio kunnen instanties uitdagen volledig rookvrij te worden. Onze vraag: wat komt er bij kijken om, zoals FC Weesp, helemaal rookvrij te zijn? En vraag twee: wat doet de Weesper Tennisclub nu ze al meteen zo'n challenge aan de broek heeft?

Kasteeltje

Het lijkt wel een kasteel, de bijna 1 miljoen euro kostende hoekwoning in Weespersluis. Wat is het verhaal achter deze unieke woning?

Biologische boerderij

Wendela en Boy Griffioen van de biologische boerderij De Groene Griffioen hebben zoveel leuke plannen, dat ze al het werk niet meer aankunnen. Gelukkig hebben ze nu een oplossing.