Boeken bespreken met mensen die ook van lezen houden.
Boeken bespreken met mensen die ook van lezen houden. Foto: Senia

Senia start nieuwe litereraire leesclub in Bibliotheek Weesp

WEESP Senia richt eind deze maand een nieuwe leesgroep op in Weesp. Een interessante activiteit voor mensen die van literatuur en lezen houden en het leuk vinden om hierover te praten en nieuwe contacten op te doen.

Van maandag 28 januari tot en met zondag 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze themaweek is om het lezen te stimuleren onder de inwoners van Nederland. Deel uitmaken van een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

Oprichtingsbijeenkomst

In Weesp start in de Week van de Leesclub een nieuwe literaire leesclub - op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt samen met Bibliotheek Gooi en meer in Weesp. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op maandagmiddag 28 januari in de bibliotheek aan de Oudegracht.

Kennismaking

Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend; na de informatieronde en kennismaking met de andere belangstellenden kunt u ervoor kiezen om wel of niet mee te doen.

Vrijblijvende middag, echt beslissen kan later

Aanvang van de bijeenkomst is 14.30 uur, in Bibliotheek Gooi en meer, Oudegracht 67 in Weesp. Graag aanmelden via e-mail ria.essink@senia.nl. Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, dan kunt u dit melden bij info@senia.nl en wordt u op de hoogte gehouden.

Kijk voor meer informatie op www.senia.nl.