Wij schrijven meer dan in de krant past

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Die extra verhalen staan online op WeesperNieuws Extra.

Dat betekent elke dag meer nieuws, meer achtergronden, meer Weespers. Met als extraatje onze selectie uit het nieuws uit de regio. Plus op zaterdag een exclusief portret met een boeiende Weesper. Op deze pagina slechts een kleine greep uit onze verhalen van deze week.

Probeer het

Wil je ook alles lezen? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens een maandje. Dat kost € 5,50 en kan elke maand worden opgezegd. Heb je de cadeaukaart nog liggen die de bezorgers van de papieren krant in december hebben gebracht, voer dan de code in voor een gratis proefabonnement.

Kijk op weespernieuws.nl


Onze Extra's komende week

WEESP Dit kunnen de lezers van WeesperNieuws Extra de komende week in elk geval verwachten:

Regiozorgcentrum

Aan een openingsdatum waagt Tergooi zich niet meer, maar een update is er wel. Het eerste Regiozorgcentrum dat Tergooi in Weesp aan het inrichten is krijgt naast een diagnosestudio ook een huisartsen- en fysiotherapiepraktijk.

Goud voor het oprapen

Zet een aantal ondernemers bij elkaar en je weet bijna zeker: de ideeën vliegen over tafel. Dat bleek maar weer tijdens een avond over toerisme. Wij zetten de opvallendste ideeën op een rijtje.

Vakantie op de Dammerweg

Op de Dammerweg kun je logeren bij de Weesper Koe, je camper neerzetten bij Vecht & Weide en nu is er ook een aanvraag ingediend voor het plaatsen van chalets. Wordt dit het Weesper vakantiegebied?